Cooper Safety

CrystalWay

CrystalWay is het nieuwste topdesign ledarmatuur in het Eaton assortiment en kan gezien worden als de kameleon onder de noodverlichting. Door de transparantie van het frame gaat de armatuur als het ware in zijn omgeving op. Bijna onzichtbaar voor het oog, maar wel degelijk aanwezig voor op de momenten waarop het het hardst nodig is. Het verlichtingsniveau van de decentrale armaturen kan ingesteld worden op twee verlichtingssterktes; 50 en 500 candela/m2. De verlichting is daardoor onopvallend op donkere plaatsen (zoals in bioscopen, theaters etc.) en intenser in gebouwen met een hoog verlichtingsniveau (commerciële gebouwen, luchthavens, etc.). In geval van nood zal het perfect uitgelichte pictogram echter optimaal branden om de vluchtroute aan te duiden. 

De zeer compacte afmetingen van de aansluitkast en de grote verscheidenheid aan montageopties (inbouw, opbouw, muur- of plafondmontage, plafondmontage met pendel, muurmontage met pendel), maken een onopvallende integratie in alle architectonische omgevingen mogelijk. CrystalWay armaturen worden geleverd met accessoires en pictogrammen voor muur- of plafondmontage.  Hierdoor kunt u met 1 enkel artikelnummer in de meeste toepassingen voorzien. 

CrystalWay is aan te sluiten op het CGLine+ monitoringssysteem, waarmee de status van de decentrale armaturen op 1 centrale plaats uitgelezen kan worden.

Klik hier voor de producten

crystalway plafond.kl.jpg

Cooper


Copyright © 2021 Cooper Safety BV, Breda. All rights reserved.
Realisatie: De Twee Snoeken Communicatie

0,1406