Producten

LED verlichting 

Binnen het  nieuwe gamma van Cooper Safety LED verlichting vindt u hoog rendement LED verlichting voor industrie. Ons productpakket bevat een moderne range hoog rendement inbouw downlights voor elke denkbare toepassing, van individueel tot in matrixverband. De geavanceerde “heatpiped” LED producten variëren van “eenvoudig” uitziende RXD ronde witte rand tot hoge IP waarde varianten en de architectonisch aansprekende RXD of RXA randloos, voor in afsmeer plafonds. Uiteraard daar waar nodig standaard uitgevoerd met decentrale of centrale noodverlichtingtechnologie van de alom gewaardeerde Cooper Safety kwaliteit.

Voor alle producten geldt dat ze worden geproduceerd in de EU en dat ze voldoen aan de hoogste productnormen die voor algemene verlichting gelden. Ook zijn voor het grootste deel gepubliceerd in de online lichtberekening catalogi van Relux en in de plug-in van Dialux.

Cooper Safety nodigt u uit om de voor u passende duurzame LED verlichting te selecteren via deze website. Mocht u hierbij hulp wensen dan staat het team van verlichtingspecialisten tot uw beschikking om samen de op uw project toegesneden hoog rendement LED verlichting te selecteren.

Ons assortiment bestaat uit: 

 
 

Cooper


Copyright © 2020 Cooper Safety BV, Breda. All rights reserved.
Realisatie: De Twee Snoeken Communicatie

0,1406